13 aprilie, Conferința Națională de Parenting. Generația Alfa. By Mamprenoare

Generatia de copii nascuti dupa 2010 sunt total diferiti fata de generatiile anterioare si asta nu o spun doar studiile, ci si mamicile din comunitatea noastra. Sunt copii-lider, uneori de-a dreptul bossy, cu personalitate puternică. De aceea sunt numiti generația Alfa.

Sunt fascinante studiile despre Alfa si toata lumea e cu ochii pe acesti copii pentru ca vor fi cea mai numeroasa generatie de pana acum, cei mai longevivi, cei mai “alfabetizati tehnologic”.

La Iasi, vorbim despre aceasta generatie cu psihologi, experti in parenting, nutritionisti si parinti pentru a dezbate nevoile pe care le au acesti copii si cum putem noi, parintii sa ii pregatim pentru un viitor despre care nu stim nimic. La cât de rapid evolueaza tehnologia, copiii nostri vor avea meserii care acum nu exista.

Tot în cadrul acestui eveniment vom avea si un targ de produse si servicii pentru copii unde puteti gasi ofertele mamprenoarelor din toata tara.

Biletele pentru conferinta s-au pus in vanzare pe website-ul nostru https://mamprenoare.eu

Latest updates gasești si pe pagina evenimentului de pe FB.

Update 13 martie 2019

Anunțăm cu mare bucurie cei 5 Keynote Speakers ai conferinței de la Iași. Suntem onorate că au răspuns invitației noastre și că vom dezbate împreună provocările pe care le avem cu toții cu copiii noștri.

💞Irina Nichifiriuc, mamă de trei copii, soție, antreprenor, blogger pe www.sfatulmamei.com . S-a îndrăgostit de abordarea Hand in Hand Parenting care i-a salvat căsnicia și relația cu copiii ei. Și-a propus să aduc această abordare, bazată pe conectare și ascultare, către părinții din România deoarece crede că generația aceasta de copii nu mai poate fi crescută după tradiții și sfaturi băbești. Își dorește ca acești copii, care vor avea cariere care încă nu s-au inventat, să-și atingă potențialul maxim având echilibrul emoțional necesar pentru a face față schimbărilor continue și rapide cu care se confruntă.

💞Robert Diaconeasa, are 30 de ani și simte că misiunea lui este să lase în urmă lucruri palpabile, durabile, inspiraționale. De 14 ani drumurile l-au purtat prin presa scrisă, televiziune, muzică și actorie, iar de 3 ani în lumea online, unde activează sub pseudonimul DaddyCool. Pe blogul www.daddycool.ro scrie cu scopul de a le fi oamenilor sursă de inspirație pentru a deveni mai buni, mai empatici, mai responsabili, cu o dorință arzătoare de a-și depăși condiția și de a arăta că se poate. În octombrie 2017 a lansat singurul vlog 100% caritabil din România, „Amintiri din copilărie”, prin intermediul căruia a reușit să ajute peste 600 de copii cu donații de peste 30.000 de euro. Are multe premii și proiecte la activ și vine la Iași să ne împărtășească din experiența lui.

💞Crina Coliban a înotat cu balene, a hrănit elefanți, a crescut pui de broască țestoasă și era să fie “mamă” de urangutan. N-a mai ajuns pentru că a ales-o Runa să îi fie ei mamă. Astăzi Crina este supereroul multor mămici, tătici și pitici care au crescut fericiți după ce i-a consiliat între ale alăptării și diversificării. Vine la Iași cu energia ei extraordinară să împărtășească cu noi cum îi face pe copii să mănânce.

💞Raluca Munteanu este o forță! Mama de patru copii, soție și antreprenor de succes, o alintată a sorții. A făcut mereu ce i-a plăcut, s-a reinventat până acum de cinci ori: de la educator la manager de bancă, de la marketer la make-up artist și de șase ani consultant în comunicare. Cum găsește echilibrul între antreprenoriat și mămicie, de unde își ia forța care o duce tot înainte? Vino pe 13 aprilie să aflăm împreună!

💞Ioana Codreanu este o explozie de iubire și energie. Psihoterapeut, psiholog clinician, logoped, mamă, Ioana face performanță peste tot – în conferințe, la cabinet, acasă. Iubeşte omul aşa cum este el, iubește relaţiile dintre oameni, libertatea de exprimare a modului de viaţă şi respectarea acesteia. Și-a ales profesia din pasiune şi o practică cu mare dăruire şi interes pentru clienţii ei.

Alături de ei, vom avea câțiva invitați de marcă – surpriza deocamdată – îi vom anunța în curând.😎😉

Vă așteptam la Conferință, biletele s-au pus în vânzare pe https://mamprenoare.eu

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.