#2 Interviu cu Irina Nichifiriuc – Cum gestionam venirea celui de-al doilea copil?

Interviu cu Irina Nichifiriuc – instructor acreditat Hand in Hand parenting și owner sfatulmamei.com

S-a întâmplat și la noi acasă: am adus bebelușul, tot focusul pe el. Cel mare avea doi ani și 4 luni. Am drămuit noi lucrurile cumva ca să nu se simtă neglijat, dar, după aproape doua luni (cel mic fusese extrem de solicitant, stătusem și o săptămână în spital), au început niște crize de plâns inexplicabile. Tantrum…

Acesta fusese modul în care cel mare a reuțit să gestioneze situația în care bebelușul i-a luat-o pe exclusiva lui mami, în care cel mic era subiectul tuturor conversațiilor, vizitelor și cadourilor.

Am dezbătut acest subiect, în special din prisma clienților mei care, din ce în ce mai des, deja au încă cel puțin un copil acasă. Când situația ne permite, ne lungim la povești 🙂

Împreună cu Irina am găsit explicații pentru comportamentul copiilor. Iar cîteva instrumente pentru a gestiona în armonie și cu folos situațiile cred că îți vor fi de folos (7 minute si 7 secunde):

 

Din fericire, pe Irina o poți contacta personal pentru o discuție mai amplă. Sau poți frecventa cursurile Hand in Hand Parenting despre care poti afla de pe pagina ei de Facebook.

Joli Bebe și pernegravide.ro pot veni cu acele soluții practice pentru familia ta. De fiecare dată am împăcat pe toată lumea, așa că ai încredere. Găsim întotdeauna soluții  practice, cu lipici la copii și la prețuri foarte bune!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.