3 zile pana la Craciun- Share-uim globuri cu suflet

Va scriam acum cateva zile despre proiectul Share-uim globuri cu suflet initiat de Kooperativa Iasi, cu sprijinul Carrefour Felicia pentru cele 11 familii Casa Share.

logo-felicia-blog

Colegii mei din Kooperativa au inceput deja sa imparta bucuria Craciunului la familiile incluse in proiectul initiat de Bogdan Tanasa, au parcurs sute de kilometri, drumuri anevoioase, insufletiti de dorinta de a face fericiti niste copii care nu au cunoscut in viata lor altceva decat tristete, foame, neputinta.

Mai multe impresii puteti gasi aici :

Ionut Durbaca, Simona Patras, Gabriela Elena, Anda Elena,Diana Elena Lupu, Andrei Chisanovici,Constantin Ciobanu.

13432190_1756681271283628_7866691533339230080_n

Chiar daca mai sunt doar cateva zile pana la Craciun asta nu inseamna ca timpul e pierdut, inca ne putem mobiliza pentru a face un cadou din inima pentru familii care intr-adevar au nevoie de asta. Pentru ei orice lucru primit e apreciat la maxima valoare, pentru ca nu au avut niciodata parte de asa ceva. Noi nu ne inchipuim viata fara gadgeturi, fara iesiri in oras la cumparaturi sau la restaurant, pentru ei insa doar gandul ca pot pune o masa calda copiilor e singura lor dorinta. Nici nu indraznesc sa isi doreasca mai mult, de teama ca nu vor primi,

Astazi termin cu indemnul : Transformate-te in Mos Craciun! Nu e niciodata prea tarziu.

globuricusufletk20_blogfeaturedimage

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.