Workshop Mama pentru copilul tau

Va invitam la un eveniment frumos, special pentru mamici si mamici in devenire. Prin felul cum a fost conceput evenimentul isi propune sa ne redea increderea in noi, sa intelegem relatia cu copilul nostru, sa oferim si sa primim multa iubire. Va invitam la Mama pentru copilul tau.

Fiecare mama este perfecta. Copilul tau te-a ales pentru tot ceea ce esti. Copilul tau te cunoaste, cu calitati si defecte, te iubeste neconditionat si te accepta in viata lui ca fiinta divina. Aceasta este cea mai profunda si mai minunata lectie pe care o primim de la copiii nostri chiar din momentul in care in burtica noastra misca un pui de om. Cate dintre voi au avut acesta constientizare? Poate doar cateva, dar sunt sigura ca toate am simtit nemarginita iubire.

Relatia mama-copil este un schimb permanent de iubire, de incredere, de intelegere, de frustrare, de autoritate si asta fiindca ne iubim si ne dorim perfectiunea, perfectiune care deja exista. Cate dintre noi si-au pus intrebarea: sunt o mama buna? Afla ca doar daca citesti aceste randuri esti minunata.

Pentru ca in ultimul timp am rezonat cu foarte multe cursuri si intalniri despre cum sa ne crestem copiii, am creat acest workshop doar pentru noi, mamele. Avem nevoie de iubire de sine, de relatii sanatoase, de copii bucurosi, de autosuficienta incluzand increderea, iubirea, respectul, acceptarea in primul rand fata de noi insine.

Fa-ti un cadou permanent in viata ta pentru a te simti bine asa cum esti si pentru a te putea bucura de tot. Fiecare moment din viata noastra este un pas in evolutia personala. Copiii ne sunt propriile oglinzi si noi suntem oglinzile propriilor nostri copii, iar in acest curs mi-am propus sa ne curatam oglinzile.

Temele si gandurile pe care le propun sa le facem impreuna in timpul celor 2 zile de interactiune sunt:

Ce fel de mama ai avut? Cine vrei sau nu sa fii? 

Cum sa ne iubim radacinile pentru ca si trunchiul si coroana sa fie frumoase si sanatoase? 

Transmiterea fricilor sau frustrarilor de la mama la copil. 

Sanatatea relatiei de cuplu este necesara pentru armonia interioara a copilului 

Cum putem sa fim multumite de noi pentru a fi multumite de tot ce ne inconjoara ? 

Necesitatea de sacrificiu versus hranirea sufleteasca proprie 

Nemultumirea interioara -trauma in copilarie 

Cum cream incredere, iubire si respect in viata noastra? 

Cum putem simti puterea samantei divine din fiecare dintre noi si din ceilalti? 

Cum putem fi mame fericite de sus pana jos, din interior pana in exterior? 

La sfarsitul intalnirii veti primi un suport de curs/ ghid practic despre interactiunea libera si timp pentru fiecare mama.

Workshopul va fi in perioada 13–14 februarie 2016 cu incepere de la ora 10 cu pauza de pranz si continua undeva dupa amiaza dupa posibilitati. Intre constientizari si discutii vom avea libertate de miscare si pauza de ceai.

Pretul este de 250 ron pentru cele 2 zile.

In functie de cate doritoare sunt vom putea stabili si locatia. Va rog sa anuntati pana pe data de 8 februarie participarea pentru a putea organiza evenimentul, pregati sala si tot ceea ce ne este necesar.

Date de contact: 

Andrada Nicoara – Nr contact 0745801831

Email: andrada.nicoara@gmail.com

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.