Be our voice at we will rock you!

Adică fii vocea noastră la tine la job și noi te recompensăm!

Dacă ai avut vreodată contact cu un MLM (gen Avon, Oriflame sau ce-or mai fi), ești deja familiarizat cu acest concept. Adică faci o comandă (pentru tine sau pentru altcineva) și primeșți o recompensă pentru asta: reducere la comandă (valoric sau în procente) și / sau cadouri.

De la noi vor fi ambele variante.

Mai jos voi detalia:

 • de ce am nevoie de tine,
 • cum putem colabora?
 • cum, în ce mod pot să te recompensez (pasul 1),
 • cum putem să începem colaborarea,
 • cum trecem la pasul 2 și ce presupune asta,
 • începem!

De ce am nevoie de tine

Din același motiv pentru care și marile firme apelează la reprezentanți:

 1. pentru că recomandările sunt cele mai bune metode de a te face cunoscut și de a genera vânzări,
 2. pentru că, acolo unde lucrezi tu, eu nu am cum să ajung (am lucrat 5 ani într-o corporație și cunosc sistemul), deși știu sigur că ai tăi colegi ar găsi produsele noastre foarte utile, doar că nu prea a cum să afle de la mine chiar toți.
 3. pentru că astfel, în loc să plătesc comisioane pe tot felul de reclame sau să dau șpăgi pe la diverși, mai bine te recompensez pe tine,
 4. pentru că astfel mă ajuți să-mi continui activitatea, să plătesc salariile și achit toate taxele și impozitele. Ți-am spus că avem de crescut 13 copii? Uite un motiv tare bun 🙂

Cum putem colabora?

Pur și simplu, vorbește-le colegilor tăi despre noi. Arată-le catalogul nostru cu produse și fă comandă pentru ei. Atât de simplu!

Cum, în ce mod pot să te recompensez. Pasul 1

Ne-am gândit la mai multe moduri de a te recompensa:

 • încă din momentul în care îți faci cont, primești 5 puncte. (1 punct valorează 1 leu și se poate folosi chiar la prima comandă)
 • pentru fiecare comandă primești puncte: câte 1 punct la fiecare 20 lei din valoarea comenzii. Dacă, de exemplu, ai o comandă de 200 lei, primești 10 puncte sau 10 lei pe care îi poți folosi la următoarea ta comandă.

Situație:

Împreună cu colegii tăi ai o comandă de 400 lei (automat, în contul tău se alocă 20 puncte sau 20 lei pe care ii poți folosi la următoarea ta comandă).  La această comandă vei primi un cadou din partea noastră, în colet (vorbim acușica și despre cadouri). Peste o săptămână, de exemplu, mai ai o comandă de 100 lei pentru care, dacă optezi să folosești punctele, vei plăti doar 80 lei, vei primi și un cadou și vei acumula încă 5 puncte pentru următoarea ta comandă. Dacă, de exemplu, sunt comenzi făcute doar pentru colegii tăi pentru care preferi ca ei să achite integral, poți alege să-ți păstrezi punctele pe care să le folosești doar pentru tine.

 • fiecare comandă este însoțită de un cadou pentru tine. În funcție de valoarea comenzii, cadourile pot fi chiar foarte consistente!

Cum putem să începem colaborarea

În primul rând aș dori să ne cunoaștem. Mă suni pe 0758866306 și stabilim o întâlnire în cadrul căreia îți las cataloage și un cadou de bun venit în echipă. Dacă nu eșt din Iași, îți pot trimite materialele prin curierat rapid.

Te inscrii pe site cu user și parolă, ca pe un site obișnuit. La înscriere primești 5 puncte pe care le poți folosi chiar la prima comandă.

Periodic vom avea zile speciale când punctele comenzilor se dublează – te voi anunța din timp, ca să îți faci planuri.

Cum trecem la pasul 2 și ce presupune asta

Pasul 2 reprezintă etapa prin care tu însuți îți poți crea o echipă și câștiga din comenzile pe care le adunați împreună.

Lucrăm în acest moment la dezvoltarea unei interfețe care să-ți permită gestionarea facilă a comenzilor voastre iar planul de promovare va fi subiectul unei discuții mai complexe.

ÎNCEPEM!

Dacă te-ai hotărât, ai  nevoie de 30 de secunde pentru a-ți face contul aici.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.