Black Friday 2020 la joli-bebe.ro

Black Friday începe si la noi, mai ales că ne pregătim cam de vreo lună 🙂

Deoarece curierii și livrările se desfășoară cel puțin provocator în această perioadă, ne-am gândit să preîntâmpinăm toată aglomerația, fixând data de început pentru marți, 10 noiembrie.

Pentru că o mare parte a produselor noastre sunt customizate, cele mai mari reduceri le putem acorda produselor care sunt oarecum standardizate și pentru care ne-am făcut stocuri, astfel:

  • pernele pentru gravide și alăptare Cornuleț și Baby Nest-urile 0-8 luni vor avea un discount de 32%, adica o pernă pentru gravide va costa cam 95  lei în loc de 140 iar un baby nest va fi de la 180 la 122 lei.
  • avem un model de perna antihemoroizi pentru 90-130 kg, modelul pentru masina care se poate folosi si la birou, de la 110 la 55 lei, adica un discount de 50%
  • si mai sunt produse ca baldachine, perne pentru relaxare si baby nest-uri 0-6 luni care au un discount de 10%, acestea fiind produse realizate în mare parte pe comandă și cu foarte multă manopera în spate.

Dacă am fi doar distribuitori, ar fi ușor să le luăm cu 2 lei, să le afișăm cu 20 lei și să aplicăm un discount bombă de 60%.

Din fericire, la joli-bebe prețurile nu au crescut niciodată mai mult decat le vezi acum pentru a crea iluzia discounturilor fenomenale. Fiind producători, renunțăm acum, pentru tine, la toate achizițiile și investițiile specifice, și ne bucurăm împreună de toate avantajele perioadei de discounturi.

Hai să fim sănătoți și să ne bucurăm de orice lucru mic care ne face plăcere!

Cu drag,

Echipa celor 6 meșteri de perne!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.