BOO! Party – Un loc de joaca aproape de tine

Dam startul articolelor Kids&fun in Iasi cu BOO!Party – o locatie minunata aflata in cartier Alexandru.

Povestea

BOO!Party a luat nastere din pasiunea pentru costume de carnaval. Este cunoscut faptul ca o data cu „importul” sarbatorilor occidentale, precum Halloween, au aparut si noi tendinte privind utilizarea costumelor de carnaval – care erau folosite, in general, doar la serbarile de la gradinite si scoli. De asemenea, in ultimii ani, organizarea zilelor de nastere in care sa fie prezenta o anumita tematica, de cele mai multe ori din filme de desene animate, a luat o amploare foarte mare.

picture-of-baby-pumpkin-halloween-costume-photo

BOO!Party in octombrie 2012, patronii au achizitionat din SUA un numar de 50 de costume de carnaval ce reprezentau atat personaje din desene animate celebre, cat si diverse animale, personaje din filme, accesorii (peruci, masti, palarii) si costume specifice Halloween-ului. Fiind in preajma acestei sarbatori, denumirea aleasa nu a fost una intamplatoare: BOO! este prescurtarea de la Peek a BOO! (Cucu Bau!).

 

Localizare

BOO!Party este un loc de joaca pentru copii situat în Iasi, Bld. Alexandru cel Bun nr. 52, bl. 1-2 (primul bloc la bulevard, dupa statia de tramvai de la Minerva).

boo party 1

Pentru copii, BOO!Party a pregatit tobogane, tuneluri, piscina cu bile, mese de creatie, jucarii fel-de-fel, face-painting, muzica, dans si multa voie buna. Iar pentru parinti – internet wireless, cafea revigoranta, ceai relaxant si solutii pentru viitoarele petreceri ale copiilor.

ko

Misiunea

  • O pata de culoare, un loc amenajat cu dragoste si grija, unde copiii se pot juca intr-un mediu sigur si curat, cu jucarii potrivite fiecarei varste, sub atenta indrumare a personalului.
  • Spatiul prieteniei – aici copiii se pot juca, pot socializa si pot invata lucruri noi, participand la diverse evenimente cu caracter sportiv (dansuri), socio-educativ (atelier de creatie, curs de limba engleza, carnaval) si cultural (teatru).
  • O locatie gandita pentru copii cu varsta intre 1 an si 11 ani, spatiul fiind impartit in doua zone OMIDUTA si FLUTURAS, unde copiii vor regasi jucarii si jocuri specifice varstei.
  • Kids Parking. Copiii cu varsta peste 3 ani pot ramane neinsotiti, personalul nostru ocupandu-se de supravegherea lor si de antrenarea in jocuri distractive.
  • Un moment de relaxare. In timp ce copilul se joaca, socializeaza cu alti copii, danseaza sau participa la activitati diverse, tu poti savura un ceai sau o cafea.

BOO!Party organizeaza saptamanal sau cu diferite ocazii (Craciun, Valentine’s Day, 1 Martie, 1 Iunie etc.) evenimente speciale, cum ar fi Sa-l întalnim pe Mos Craciun, Carnavalul Culorilor, Carnavalul lui Mickey Mouse, Carnaval cu BOO-Bulina.

mickey

Pentru mai multe detalii ii puteti gasi pe site sau pe Facebook.

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.