Camera copilului – idei pentru amenajare

mobilier-copii-mini

Ai auzit, cred, despre instinctul de cuib care se manifesta la ambii parinti inainte de venirea puiului. Ei bine, acesta exista si se traduce prin faptul ca mami se apuca de cautat mobilier si decoratiuni iar tati de varuit, dat gauri si cautat solutii practice pentru camera copilului.

Kids-Furniture17  Kids-Furniture16 Kids-Furniture15

Mai nou, modul in care amenajezi camera bebelusului nu se mai rezuma la patut, dulap si masa de infasat. Obiectele de mobilier pot fi pesonalizate, asortate, colorate si aranjate in stil Feng Shui!

mobilier-copii-nostalgia (1)Mihai, tati de fetita si baiat din Iasi, stie foarte bine despre ce vorbim pentru ca se ocupa cu asta. Inspirat de propriii copii si dotat cu o mare doza de creativitate si spirit practic, s-a apucat sa realizeze ceva mai mult decat obiecte de mobilier: ambiente.

Iata cateva idei pe care ni le-a impartasit, despre camera copilului:

  • sa fie luminoasa: mobilierul in culori deschise dar vesele influenteaza pozitiv starea copilului, pofta de somn, joaca si mancare.Kids-Furniture6
  • sa fie utila in primul rand pentru copil: adica sa aiba acces la toate sertarele si locurile de depozitare. Altfel, curiozitatea lui il va indemna sa escaladeze dulapurile sau alte spatii de unde poate cadea.
  • sa nu invadeze toata camera pentru ca bebelusii au nevoie de loc pentru absolut toate jucariile, pe jos. Iar exersatul mersului, in orice faza ar fi el, cere spatiu!

mobilier-copii-totoSpor la amenajat! Daca te-am inspirat si ai nevoie de o mana de ajutor, iata cum ne gasesti:

Sos. Voinesti nr.124, Iasi – www.lemnartis.ro

Ratoi Mihaita, 0751713564

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.