Ieri am fost pe CANABIS! Efectele au fost… Iuhuuu!

Cannabis. De seria – asa ceva trebuie încercat măcar o dată în viață. Să devii dependent – e o alegere!

Clasic: o întâlnire cu fetele. Distanță, măști până când le dăm jos pentru o gustărică și-o cafea. Hi hi hi și ha ha ha!

Out of clasic: la Manuela și noul ei centru Qestetic de pe Șos. Bucium 55K, lângă Lidl (la blocurile noi, pe maxim dreapta, intrarea cu cei 4 braduți). Lansare de locație nouă, elegantă, gen VIP. Ne face Manuela propunerea ca două dintre noi să ne lăsăm pe mâna fetelor pentru două tipuri de tratament, un buchet de hidratare, curățare, jetpeel. N-am facut în viața mea așa ceva, recunosc!

Ca de fiecare dată, why not?

Mă așează Laura pe un pat încălzit și îmi explică pe îndelete, pe înțelesul meu, ce-mi face. Jet de aer rece, drenaj limfatic, hidratare, curățare, aplicat de ceva cu numărul 16 (cică maxim, că am ten prietenos) și CANABIS, doamnelor și domnișoarelor! Cannabis cu 2xn! Am zis că o să ies cu o față HIGH după tratament, dacă nu cumva o să mă înalț și eu un pic, așa, de bun-simț, cu moralul. Apoi, finalizarea a fost cu vitamina C și toate proprietățile ei. Cu masaj, la urma urmelor.

Când m-am uitat în oglindă – uoăăăău! Oare sunt chiar eu? Să nu-ți imaginezi că mi-a schimbat fața sau mi-a dat limbile de la ceasul biologic hăt-înapoi, dar m-a luminat și revigorat într-un fel în care n-am mai fost până acum niciodată. Băi Iuliană, ești chiar faină! Clar, era efectul canabisului, chiar daca nu mi s-a dus nici în creier, nici în ochi. Doar în ten!

Doamnelor și domnișoarelor, recomand! Măcar o dată, la sărbători. Apoi tu decizi dacă te apuci să vii regulat, cu mai multe chestiuni de rezolvat:

  • epilări definitive – și eu mă duc, pentru față. M-ar tenta și niște gambe.
  • estetică facială și corporală & remodelare – adică chestii de curățire, hidratare, grăsimoase, coji de portocală și alte vergeturi și aspecte interesante.
  • tratamente injectabile – sincer, m-am gandit la botox și colagen, dar e mai mult de-atât. Pe mine mă pasionează ridurile.
  • mezoterapie – este despre întinerire, uau!!!
  • testul genetic trichotest – alopecie

Este că trebuie încercat? Te programezi ușurel pe PERFECT@QESTETIC.RO,  sau la 0735 222 111. Iar înainte poți să citești si ce scrie pe site, ca să vezi ce ți se potrivește.

A, și urmarește FB-ul, au reduci la pachete, cu diverse ocazii sau aniversări.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.