Colaborare inedita WAHMoms : lansare poveste Papadia

In articolul anterior va povesteam despre incurajarea colaborarilor intre mamicile WAHMoms. Ei bine, astazi vreau sa prezint povestea‘’Papadia’’, o experienta magica si induiosatoare pentru copii si mame.

1660421_10205774937795970_4401866254733698318_n

Colaborarea a fost ideea Elenei Gorun, mamica din spatele Asociatiei Work at Home Moms Romania. Ea i-a  propus Georgianei sa scrie o poveste cu si despre mame, care sa fie folosita pentru promovarea Asociatiei si pentru strangerea de fonduri cu care sa poate fi implementate cat mai multe proiecte pentru mamele care lucreaza de acasa.

Pe Georgiana Mihalache o stiti (Povesti pentru Vlad), caci am mai scris un articol despre ea. Ideea si firul naratiunii ii apartin in totalitate. Ulterior s-a propus si implicarea in proiect a unei alte mamici foarte talentate, pentru partea de ilustratii. Este vorba despre Alexandra Stoica  din Bucuresti, mama inspirata de la Hippo Atelier Creativ.
Povestea poate fi achizitionata online in format digital audio (15 lei) sau video (20) de lei, dar si pe suport fizic (CD audio-video) la pretul de 25 de lei.
Comenzile se fac pe adresa de mail contact@wahm.ro

Mamici, cu multa pasiune, tenacitate si un pic de curaj demonstram ca se poate. Va asteptam in cadrul asociatiei pentru a vorbi despre eventuale colaborari.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.