Hai sa colaboram!

Adică fii vocea noastră și castigi bani!

Dacă ai avut vreodată contact cu un MLM (gen Avon, Oriflame, etc), ești deja familiarizat cu acest concept. Adică faci o comandă (pentru tine sau pentru altcineva) și primești un discount incepand cu 20%.

Mai jos voi detalia:

  • de ce abordez aceasta varianta de colaboare,
  • cum castigi bani,
  • cum putem să începem colaborarea.

De ce abordez aceasta varianta de colaborare

Din același motiv pentru care și marile firme apelează la reprezentanți:

  1. pentru ca este o metoda usoara de a-ti genera venituri suplimentare,
  2. pentru că recomandările sunt cele mai bune,
  3. pentru că, acolo unde locuiesti sau lucrezi tu, eu nu am cum să ajung.
  4. pentru că astfel, în loc să plătesc comisioane pe tot felul de reclame sau să dau șpăgi pe la diverși, mai bine te recompensez pe tine,
  5. pentru că astfel mă ajuți să-mi continui activitatea, să plătesc salariile și achit toate taxele și impozitele. Ți-am spus că avem de crescut 13 copii? Uite un motiv tare bun 🙂

Cum castigi bani

Pur și simplu, vorbește-le prietenilor si colegilor tăi despre produsele de care au nevoie. Arată-le site-ul si catalogul cu produse și fă comenzi comune. Primesti de la noi un cod unic de tipul numeletau20 sau/si numeletau25 cu care castigi bani astfel:

Situație 1, pentru comenzi intre 500-1.200 lei, discount 20% si transport gratuit:

ai o comanda pentru o perna pentru gravide, o husa de schimb si un Baby nest (140 lei + 45 + 180 lei)  de la o persoana, o paturica din muselina de la altcineva (90 lei) si doua pelinci impermeabile pentru tine (2×30 = 60 lei). Comanda ta este de 515 lei. Codul tau de reducere este numeletau20 si inseamna un discount de 20% aplicat la valoarea comenzii. Adica tu achiti doar 412 lei, iti raman 103 lei in buzunar iar transportul este gratuit pentru ca valoarea produselor, dupa discount, depaseste 400 lei.

Situație 2, comanda peste 1.200 lei, discount 25% si transport gratuit:

ai o comanda pentru 5 seturi de lenjerii pentru gradinita (5×150 lei), un baldachin la 260 lei si 2 baby nesturi la 200 lei. Total 1210 lei. Discountul tau este de 25%. Adica tu achiti 907,5 lei si iti raman 302,5 lei. Fara nici un cost de transport! Ce zici?

Cum putem să începem colaborarea

În primul rând, hai să ne cunoaștem. Imi scrii pe  adresa perne.gravide@gmail.com numele tau si intentia de colaborare. Noi cream pentru tine codul numeletau20 si numeletau25 pe care le poti folosi imediat. Iti vom trimite prin curier un set de cataloage si un mostrar cu modele de materiale.

De asemenea, ne vom auzi la telefon ca sa vedem cum putem sa cream oferte speciale pentru tine.

ÎNCEPEM?

Dacă te-ai hotărât, ai  nevoie de 30 de secunde pentru a ne trimite un email pe adresa perne.gravide@gmail.com, cu numele tau (ca sa iti generam codul) si un numar de telefon (ca sa ne auzim).

Sa avem succes!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.