Compendiu de ipohondrie contemporana. No. 1: Femina tegmite

Femina tegmite sau sindromul femeii gravide înconjurate de perne în timpul odihnei este un sindrom des întâlnit în special la femeile care sunt însărcinate prim dată.

Se manifestă la gravida panicată de tot felul de dureri posibile pe toate părțile corpului, chiar dacă abia a aflat că este însărcinată. Această gravidă are un simț deosebit de detecție a tuturor știrilor cu sau despre boli și suferințe. Aceste informații apar în viața ei ca și atrase de magnetismul sarcinii, ceea ce o face deosebit de sensibilă la tot felul de simptomatologii: scurgeri, înțepături, apăsături, mai ales grețuri, caderi de păr, albituri pe unghii și pete pe mustață.

Pentru a preîntâmpina evenimentele neprevăzute dar cunoscute, toate fatidice, și deoarece consumul de medicamente este drastic restricționat, una din soluțiile la care apelează imediat este o pernă pentru gravide lungă, groasă, scumpă, de firmă neapărat! Astfel și accesul partenerului la corpul gravidei este imperios restricționat, replicile nu am chef acum, mă doare capul sau sunt la menstruație sunt înlocuite cu sunt gravidă (urmat uneori de nu te gândești? poți face rău copilului!!!)! Partenerul este exclus pe rând din patul conjugal și cameră, urmând a fi chemat cu intermitențe și la ore altădată indecente  pentru chestiuni legate de pofte, nevoi stringente și nestringente.

Astfel, femina tegmite ajunge să troneze singură în patul conjugal, înconjurată de o pernă imensă care-i dă dreptul de a se comporta ca o regină purtătoare a mândrului urmaș al neamului!

 

Acum, si in varianta video (1 minut si 49 de secunde): https://youtu.be/s_38vfQaNS4

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.