Curs Neonato – 5 Decembrie 2016, Artisan Caffe

Ultimul curs de Neonatologie de anul asta sustinut in colaborare cu LifeLine Romania s-a desfasurat intr-un context aproape feeric, la un ceai cald pregatit de Artisan Caffe – fostul CTS Corner, Palas Iasi.

studio_amp-24 studio_amp-10Peste 40 de persoane au ocupat toate canapelele si scaunele din dotare iar atmosfera a fost magnifica.

D-na Specialist Neonatolor Dr. Anca Bivoleanu a povetit cam tot ceea ce trebuie sa stii la inceput de drum in ingrijirea unui bebelus abia nascut: de la primul contact, alaptat, scuteceala, baita, igiena, hrana, situatii medicale intalnite, caracterizare succinta a bebelusului din punct de vedere fizic si emotional – asta ca sa-i intelegem mai bine reactiile, starile, plansul.

Ani Radu – Life Line a povestit despre celulele stem – notiuni introductive pe care este bine sa le stii, ca viitor parinte.

Topfer, Chicco si Amintiri Pretioase au adus daruri si au facut poze.

Iar eu, Iuliana Sosu de la Pernegravide.ro / Joli Bebe, am povestit despre pernele pentru sarcina, alaptare, bebeluseala, despre baby nest-urile facute de noi si cate si mai cate minunatii avem pe site.

studio_amp-32 studio_amp-26

Multumim pentru prezenta, sarcina usoara si sa ne vedem sanatosi la anu’ si la multi ani!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.