Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!

Când mi-am anunțat soțul că vreau să plec, am avut senzația că mai dau un brânc spre marginea prăpastiei pe care căsnicia noastră deja era de ceva vreme. Așa că m-am răzgândit în ultima clipă. Nu aveam idee ce avea să urmeze…

Cred că așa ar fi spus Jacqueline, nevasta lui Robert.

De fapt… încă nu știu dacă chiar așa s-a gândit doamna Jacqueline (Alexandra Velniciuc), sau pentru ce dumnezeu s-o fi gândit ea să plece ca după aia să nu mai plece, dar voi afla pe 1 februarie. Comedie, evident!

Teatrul Elisabeta din București prezintă, pentru prima dată la Iași, comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în data de sâmbătă, 1 Februarie 2020, ora 18:00, la Sala Unirii – Cinema Victoria.

Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

 
Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcana pentru un barbat casatorit”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Bilete pe: https://www.bilet.ro/en/event/dezbracate-vreau-sati-vorbesc-sala-unirii-cinema-victoria-teatrul-elisabeta-7422-22160 !

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.