elena.bijuterii   – creatie, inspiratie, bani si satisfactie

10845684_852915494775568_2661217447128336555_oTimpul liber nu mai este unul dintre atuurile tale acum. Insa nevoia de a fi creativa, de a-ti mai imbogati colectia de bijuterii si mai ales nevoia de a te simti utila producand si ceva banuti de cheltuiala… DA!

Elena, mamica a unei fetite cu cosite de cam doi anisori, a tot cochetat cu ideea pana a transformat-o intr-o veritabila afacere de mamica in concediu de crestere a copilului. Ba mai mult, s-a gandit sa puna la dispozitia tuturor mamicilor cu creativitate si dorinta de a-si mai rotunji bugetul tot felul de margele si accesorii pentru margelit si bijuterit in voie. Personal, nu prea cunosc pe nimeni caruia sa-i lipseasca aceste doua… sa le zicem calitati.margele 2margele 3
In magazinul  elena.bijuterii de pe Breslo  gasesti peste 1.500 de accesorii metalice, margele, pietre semipretioase, lanturi, cadre metalice, pandantive, charmuri, chipsuri, snururi, baze pentru coliere, margele pictate si tot felul de minuni necesare bijuteritului.

margele lemnInvitatia a fost lansata, restul tine doar de imaginatia si asteptarile tale. Spor in toate!

www.breslo.ro/shop/elena.bijuterii

elena.bijuterii@yahoo.com

0766 467.000 – Elena

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.