Elucidarea bubuiturii auzite la Iași! 9 iulie, orele 14:00

Toată lumea și-a dat cu presupusul, numai știri false, nimic pe surse, că cică ar fi fost de la ruși. Nu a fost doborât niciun avion, nu au murit 125 oameni din care 3 oficiali și 16 jucatori de fotbal. Domnul cu mecanismul montat în ceasul din Palatul Culturii infirmă că ar fi fost o bubuitură provocată de către o persoană fizică. Corect. Până la un punct!

Ce a fost bubuitura de la Iași?

Din minim 3 surse sigure, se pare că au fost niște acumulări extraordinar de intense de gânduri creatoare care nu au mai putut fi ținute în carcasă și au explodat într-un loc aproape de graniță. Evident, victimele de-abia acum încep să se resimtă pentru că undele electromagnetice nu au efectul unui pumn în torace, ci a unei unde creatoare și descătușătoare la nivelul creierului. Schimbările de-abia acum încep să se simtă în toate sferele și cercurile! Atenție la ce gândiți de acum înainte, pentru că șansele să se îndeplinească au crescut cu 125,5%!

Noi, de exemplu, ne-am umplut, de dăm pe-afară, de creativitate!

Facem ce n-ai mai văzut!

© 2019 Fotograf Irina Mocanu

Ok, acum că te-ai elucidat, puneți dorințe, fă-ți planuri și ieși afară, nu mai sta cu ochi-n monitor, că nu așa se trăiește! Și ia-ți și o pernă de la noi, că așa vei avea mai mult spor 🙂

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Vasile spune:

    Tare Iuliana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.