Esti blogger, influencer, vlogger si in general superlativ in media?

Acest articol este ca raspuns la interesul din ce in ce mai mare pentru colaborarile de tip barter dintre persoane foarte active in media care doresc produse pentru testare si realizare de postari si noi, care producem tot ce se afla pe site-ul joli-bebe.ro.

Da, suntem deschisi la colaborari de gen barter cu activistii media, insa:

  • este foarte greu pentru noi sa ne dam seama daca profilul si postarile tale ne pot reprezenta si se pot transforma in vanzari pentru noi.
  • trebuie sa fii familiarizat cu conceptul de “return of investment“. Adica cineva care investeste o suma de bani o recupereaza si mai are si pofit.
  • suntem contactati zilnic de persoane cu un profil pe Insta sau FB cu cateva mii de followeri si cateva reactii / postare (o parte din ele generate de un sistem fake ping back) care ne solicita produse de sute de lei pentru o postare. E musai sa fim selectivi!
  • este exclusa colaborarea cu perosane care: au content jignitor sau cu conotatii sexuale, nu se exprimeste corect in lmba romina sau al caror continut (fotografii si text) sunt irelevante / slab calitative.

Asa ca am hotarat sa iti facem o propunere ca sa bifam toate de mai sus pe pozitiv si sa incepem o colaborare buna de ambele parti.

Sa presupunem ca vrei produsul X de la noi. Care costa 100 lei. 

Noi iti propunem 2 variante:

  1. generezi comenzi fara drept de retur pentru 3 produse de cca 300 lei in total si al patrulea produs de 100 lei ti-l trimit tie, gratuit. Facem un contract de parteneriat, iti generam un cont unic pe baza caruia putem numara / cuantifica comenzile sau iti faci tu un cont de pe care poti gestiona comenzile, daca te simti mai in siguranta. Pentru comenzile tale, ca sa dam un boost, putem sa asiguram transportul gratuit.
  2. cumperi de la noi produsul X. Daca in urma postarilor tale, cu codul tau, se mai genereaza inca 3 comenzi in valoare de minim 3 x costul produsului tau, GARANTAT, iti viram integral banii pe care i-ai platit pentru produs. Ca si incurajare, noi oferim transportul gratuit spre tine.

Daca nici una din variantele de mai sus nu e ok pentru tine, suntem deschisi la propuneri si idei, cu exceptia celor in care nu iti asumi nici o obligatie iar investitia pe care o facem noi trimitand un produs ar fi doar o cheltuiala. Ca sa ne intelegi mai bine, te rugam sa te pui in papucii nostri.

Ca si idee, am avut campanii in care am vandul prin licitatie produse si am donat banii unor copii in dificultate. Preferam sa facem asa decat sa trimitem in neant produse pentru care noi platim, cu truda, furnizori, salarii si chirii.

Asteptam, in scris, ideile si decizia ta pe adresa perne.gravide@gmail.com urmand ca noi sa iti trimitem draftul de contract prin care te asiguram ca suntem seriosi si ne tinem intotdeauna de cuvant.

PS: O prezentare profi pe care sa o ai pregatita pentru sponsori este un mare plus!

Scopul nostru nu e sa avem clienti multumiti, ci sa-i dam pe spate!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.