Vând set complet de hate, bulling, amenințări și răutate. Cu sau fără mască

Vând pachețele de primăvară cu hate, bulling, amenințări și răutate. Doritori? Ohohoooo!

Pentru că mi s-a solicitat de la mai multe persoane, am făcut măști de față din bumbac. Pentru că știu cum, am din ce, oamenii le găsesc folositoare pentru ceea ce consideră ei că e bine să le folosească și pentru că varianta aia, safe, nu se găsește. Și la un pret care să-mi acopere cheltuielile cu manopera, că prea mult material nu intră în ele.

Textul de pe site sună așa:

Masca de protecție pentru fată din bumbac este pentru o protecție primară și pentru a părea un pic mai veseli! Refolosibile.

Materiale folosite: bumbac satinat + elastic moale pentru urechi.

Întreținere: se spală ca o lenjerie și se calcă.

Se pot face din mai multe culori și modele.

Atenție!!! Acest tip de mască nu are proprietățile unei măști chirurgicale achiziționate din farmacii!

Pentru cine nu mă știe, enumăr cam ce am reușit eu să fac la viața mea, ca să încadrezi treaba cu măștile într-un context:

 • am realizat prima pernă pentru gravide din România, acu 10 ani,
 • am inventat si brevetat două modele de perne cu gaură, antihemoroizi. Am trecut printr-un cancer de colon zdravăn, care mi-a dat complet peste cap viața acu doi ani, cu toate metastazele și chimio și radioterapiile. Timp în care nu am lipsit de la servici, că am avut salarii de plătit. Deci știu ce înseamnă durerile în fund.
 • am inventat cel mai util baby nest din lume! Am studiat și am lucrat luni de zile la modelul asta pe care l-am și brevetat. Arată impecabil și e la o treime din prețul unui produs asemănător de pe Amazon.
 • sunt singura din țară, cu un atelier de croitorie pentru copii care are o lampă UV bactericidă Biocomp, ca în spitale! De 3 ani o am și nu de acum, ca să profit de isteria cu virușii.
 • am scris și publicat două cărți de povești. Le-am înregistrat pe banii mei și v-o ofer gratuit spre ascultare și download.
 • am doi copii și plătesc salarii pentru 5 mame.

Boon. Am pus măștile pe BAZARUL MAMICILOR, pe Facebook, la vânzare. 10 măști la 50 lei:

Spicuiesc din cele aproape 100 de comentarii pe care le-a înregistrat postarea mea:

Asta, în timp ce la unii…

Asta a fost o doză de răutate cu care eu nu prea sunt obișnuită. Mă cam ustură să văd cum munca mea e terfelită de parcă aș fi proiectat al patrulea Reich (imperiu) bazat pe naivitatea și disperarea oamenilor saaaau toți și-au dat seama că urmează să îmi iau un Ferrari și-mi mai lipseau banii pentru jumătate de mașină (conduc un Logan din 2009, rușine să-mi fie!!!)

Dar oare cei care s-au manifestat azi în scris, cu sau fără cratime și spații, – au făcut ei ceva bun pentru cineva azi? Sau săptămâna asta?  Pardon, madam, au avut grijă de planetă, să o salveze de un monstru așa ca mine!

Au spus ei cuiva că e în regulă, că e frumos, că merită? Mulțumesc? Scuze? Care este contribuția lor pe pământul ăsta? Poate în afară de nașterea unui copil?…

Dragi hateri ai mediului virtual, vreau să vă spun că îmi pare rău pentru că, probabil, nici vouă nu v-a mai spus nimeni în ultima vreme că sunteți grozavi. Sau că sunteți în regulă. Că sunteți frumoși. Auzim prea des că suntem răi, urâți, proști, doamne-ferește și că ne merităm soarta. Cu ultima sunt de acord.

Adevărul este că… nu e doar vina voastră. Așa am fost crescuți. Prin frică, oprimare și țipete. Certați! Așa cum am fost eu azi. Șă știți că și pe mine m-au mâncat degetele și limba să reacționez. De fapt, chiar am făcut-o un pic! Iertați-ma, vă rog, că nu-s perfectă. Doar vreau să ne fie bine. Și vouă, și nouă, și mie, că am doi copii de crescut.

Dar ce ne facem noi cu situația în care ne creștem copii care ne iau ca model? Pe noi, ăștia, care suntem. Răi! Ce ne facem, oameni buni?

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

 1. Cristina Petcu spune:

  Și ai făcut bune că ai scris.
  Tare bine.

  Răul triumfă doar dacă oamenii buni stau deoparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.