Joburi pentru mamici

Trăim in era internetului, care poate fi o adevărată binecuvântare pentru cei ce ştiu cum să se bucure de el. Datorită acestuia, zi de zi ne bucurăm de inovaţii care ne facilitează accesul spre informaţie în nenumărate moduri.

Spre exemplu, puteti castiga sume semnificative de bani completand sondaje online acasa. Sumele castigate variaza in functie de fiecare sondaj in parte, de firma ce doreste acele sondaje online si in special de catre firma intermediara ce va ofera comisionul dumneavoastra.

Evident in Romania nu exista la fel de multe site-uri cu sondaje platite ca in strainatate, iar daca nu cunoasteti bine limba engleza nu va recomand sa va inregistrati pe siteurile straine deoarece vi se poate suspenda contul pentru calitatea slaba a raspunsurilor oferite, fix inainte sa cereti plata.

Acest tip de site-uri devine tot mai popular pe reteaua romaneasca si acestea va ofera posibilitatea sa faceti niste bani in timp ce aveti grija de bebe.

De asemenea, castigul, in majoritatea cazurilor, este pe baza unor puncte. Acestea se acumuleaza pentru fiecare chestionar completat. Spre exemplu, pentru un chestionar scurt ce dureaza sub 3 minute primiti 30 de puncte in timp ce pentru un chestionar foarte lung de peste 30 de minute primiti peste 150 de puncte.

Acestea doresc sa vada reactia oamenilor la anumite campanii publicitare organizate pe viitor sau a viitoarelor produse. Plata se poate solicita atunci cand ati acumulat un anumit numar de puncte, iar aceasta se poate face prin mai multe metode inclusiv prin transfer bancar.

In ultimii ani, Job board-urile au tot mai putina priza la public. Motivul acestui fenomen este aparitia agregatoarelor de job-uri. Acestea colecteaza informatiile cu posturi vacante de pe paginile job board-urilor, agentiilor de recrutare si altele pentru a centraliza locurile de munca disponibile pe piata la un anumit moment, intr-o anumit oras, zona sau tara, intr-un singur loc.

Pe de alta parte, agentiile de recutare devin tot mai relevante in conditiile acestea, pentru ca ele detin ofertele care nu sunt disponibile publicului larg si acestea adesea colaboreaza in exclusivitate cu candidatii de maxima relevanta pentru angajatori, filtrand CV-urile cu exigenta pentru a presta servicii de inalta calitate companiilor, care sunt in cautarea candidatilor cu profilare meticuloasa.

Mai multe detalii pe Jooble.org

 

 

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.