Joli-bebe by pernegravide.ro – care și cum?

Da, Joli Bebe este pernegravide.ro și un pic mai mult decât atât!

Așa arăta primul site pernegravide.weebly.com, în 2009

Din 2009 facem perne pentru gravide, fiind primii din România care s-au apucat de așa ceva. Ulterior, având și experiența a două sarcini și a creșterii copiilor, gama de produse s-a extins cu baby nesturi, perne de relaxare, perne antihemoroizi și multe alte produse și accesorii textile.

Astfel, pernegravide.ro a devenit, să zicem, neîncăpător pentru toate la câte ne-am gândit noi. 

Joli Bebe s-a născut pe când al doilea copil avea cam un an. A fost gândit ca un concept pentru o publicație. Un prim număr, o revistă adică, chiar a și apărut în 2014-2015 și conținea articole ale părinților antreprenori din Iași și din țară – ca un fel de hai să ne ajutăm unii pe alții să creștem.

După ce mi-am reluat jobul din corporație și am văzut că nu prea mai făceam față provocarilor de soție, mamă cu doi copii mici, o mică afacere și un job care devea cu pași repezi full time, am decis să-mi dau demisia și să dezvolt proiectul cu pernele (fără să mai povestesc despre cât de nebună m-au considerat toți din jur).  În mai 2016 am deschis atelierul unde acum lucrăm 6 oameni buni, pe utilaje performante și cu proiecte îndrăznețe. Între timp am accesat și fondurile unui proiect Start-up-nation și planificăm să ne mutăm într-o locație mai mare.

Revenind la Joli Bebe, iată-mă în postura de a te anunța că, încetul cu încetul, pernegravide.ro predă ceea ce are el mai de preț, adică portofoliu de produse (majoritatea inovative), un capital grozav de încredere și, cel mai prețios, un portofoliu de peste 7000 de clienți.

Eu, însărcinată cu al doilea bebeluș

Predă, dar nu chiar de tot: adică vom merge în paralel cu ambele site-uri pentru următorii doi ani. Joli Bebe va beneficia de un tratament preferențial în ceea ce privește promovarea și upgrade-urile. Pernegravide.ro se va bucura în continuare de suportul nostru, doar că va rămâne, ca un sfetnic înțelept, în background.

Și uite-așa, am încălecat pe-o șa,

și v-am spus pe foarte scurt, povestea.

Ținem aproape, deoarece Joli Bebe are încă multe de dezvăluit: promoții, cadouri, o revistă și colaboratori aleși pe sprânceană!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.