Joli Bebe si pernegravide.ro

Joli Bebe este al patrulea copil al familiei noastre:

 1. primul s-a nascut Pernegravide.ro, acu 7 ani.

  Stefan si literele

  Stefan si literele

 2. Stefan are 5 ani si este un baietel adevarat, linistit, aplecat spre carti, planete si colectionar de “de toate”.
 3. de-dimineata

  Andrei de dimineata

  Andrei are 3 ani si face de toate: in special surubareala, desface tot ca sa vada ce-i inauntru si iubeste trusa de scule a lui Sorin, sotul meu si tatal lor.

 4. Joli Bebe are doi ani, si este fetita familiei noastre. Pentru ca prima data a fost o revista iar dupa un an a devenit un concept mai amplu – vedeti? Am trecut la diversificare!

Joli Bebe a fost conceputa la un targ destinat parintilor, tinut la Iasi. Asa a venit ideea de a ne reuni toti cei care am participat acolo, contribuind cu inspiratie si banii de tipar si grafica: intr-o brosura care a devenit revista in 5000 de exemplare fizice, distribuite chiar de catre noi, propriilor clienti. Pentru ca ai mei clienti sa afle si de ceilalti care fac lucruri frumoase pentru ei si copiii lor.

Si cum printul nu mai merge fara web, am facut si blogul asta. Unde scriu acum cel putin 3 persoane: eu, Andreea Cretu, din cand in cand Mariuca si in curand, sper eu, Georgiana.

Si uite asa Joli Bebe a devenit un concept care doreste a veni in ajutorul vostru, al parintilor bine-informati care sunt interesati de ce este nou, sanatos si armonios pentru voi si familia voastra.

Si acum voi lansa si misiunea Joli Bebe:

“Eu, Joli Bebe, imi propun sa-ti ofer intotdeauna cele mai bune alternative care exista acum si aici, care sa te ajute sa te dezvolti armonios, echilibrat, intr-un mod sanatos si neingradit.”

Joli Bebe este sustinatorul cuplurilor cu copii si isi propune, ca prin evenimentele creeate, serviciile si produsele puse la dispozitie sa sustina si sa incurajeze starea de bine, cunoasterea si curajul de a lua deciziile care ti se potrivesc.”

In SHOP vei gasi in curand produsele pernegravide.ro si inca alte produse pentru copii si parinti.

Pe BLOG si Facebook vei gasi tot timpul informatii proaspete despre unde putem sa ne petrecem timpul cu familia, evenimente si alte noutati.

Organizam saptamanal evenimente pentru viitori parinti:

 • impreuna cu LifeLine si Ani Radu organizam Seminarul interactiv pentru viitorii parinti in cadrl caruia Doamna Doctor Neonatolog Anca Bivoleanu povesteste despre ingrijirea bebelusului si alaptare.
 • impreuna cu Clinica Armonie si gazda noastra, Psihoterapeut Ana Maria Ceornea, organizam module de workshop-uri pe diferite teme care tin de cuplu, nastere, familie si perioada postpartum.
 • ne mai vedem si la alte cursuri si evenimente organizate in Iasi de catre Parentis, Chicco, Avene.

Ne pregatim sa lansam al doilea numar al revistei Joli Bebe. La iarna, ca sa avem timp.

Pana atunci, sa ne auzim cu bine si sa-ti fim de folos!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.