Learn with Music – cel mai nou concept de invatare a limbii engleze

Stiai ca inca de la 4 luni bebelusul se poate familiariza cu o limba straina? Tu cu siguranta faci asta si acasa, prin faptul ca ai radio sau televizorul deschis – e plin de muzica, filme sau interviuri in engleza! Dar, pentru a stimula intreg potentialul copilului, este nevoie de un continut adaptat varstei.

Learn with Music Learn with music & activitati Learn with music

Cu siguranta ai auzit de Learn with Music. Este un program care se ocupa de familiarizarea copilului cu o limba straina inca din primul an de viata prin muzica avand ca scop invatarea limbii engleze prin stimularea potentialului muzical. Participand activ la cursurile Learn with Music copiii asimileaza in mod natural conceptele de baza ale limbii engleze, jucandu-se, cantand si interactionand cu cei din jur dar mai ales, implicandu-i si pe parinti intr-un mod relaxant!

Cum, unde, cand? Poti participa alaturi de copiii intre 4 luni si 6 ani la clasele de limba engleza organizate in studiouri, in cadrul petrecerilor sau chiar la voi acasa, impreuna cu profesori dedicati si multe intrumente muzicale adaptate varstei lor. De asemenea, in cadrul gradinitelor sau creselor, parintii pot alege acest optional.

Learn with musicPentru Iasi, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara gasesti cate o pagina dedicata pe Facebook cu programul de activitati din fiecare saptamana, locatii si orele de distractie. Sau intra pe www.learnwithmusic.ro.

Experimenteaza, joaca-te alaturi de copii si descopera-le potentialul! Cu siguranta iti vor multumi un pic mai tarziu!

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Shannon spune:

    Am vazut si eu acum trailerul, si inca nu ma pot deicde daca se vrea un film serios iesit prost, sau un film pentru copii ce a iesit prea serios? Actorul in rolul lui John Carter mi se pare foarte slabut, genul Hanna Montana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.