Lifeline – banca noastră de celule stem

Să tot fie 5 ani de când colaborăm!

La unul din primele noastre cursuri. Ani e in rochia roz :)

La unul din primele noastre cursuri. Ani e in rochia roz 🙂

Era prima dată când participam la un curs cu viitori părinți la o maternitate din Iași, prin 2013. Mă învoisem de la servici și aveam copiii acasă, cu bona. Evident, aveam o pernă într-o mână și o geantă în cealaltă, dezorientă pe holurile alea mari. Mă pomenesc de-odată cu o doamnă brunețică, cu zâmbetul cât o zi de weekend și accent… puțin de București:

Buuună! Tu ești cu pernuțele?

Și de-atunci, Iuliana cu pernuțele mi-a rămas numele!

Ani Radu (zisă și Lifeline) – așa o cheamă pe doamna zâmbet. Și nu-i din București, ci din Constanța. Pe cartea ei de vizită scria așa: Area Sales Manager Lifeline -bancă de celule stem.

Așa a început colaborarea noastră 🙂

Peste încă un an, Ani a organizat la Iași primele cursuri pentru părinți. Mi se părea așa de UAU că se fac cursurile astea! Când am fost eu însărcinată nu făcea nimeni așa ceva și aș fi mers chiar de-ar fi fost un taifun și un tzunami peste Moldova! – slavă domnului, sperăm să nu avem parte.

Astăzi acest tip de cursuri se organizează frecvent, în special de către firmele mari, care au acces la speakeri foarte buni: Lifeline – bancă de celule stem, Arcadia, Medlife – maternități private, Chicco – cu produsele dedicate copiilor, SAMAS – organizație de sprijin pentru mame și sugari și persoane care au pregătire în a instrui părinții. Și este extraordinar, pentru că avem acces la atâtea informații de la medici neonatologi, pediatri, moașe, ginecologi, doula și psihologi!

Acum Ani are și ea doi bebeluși – gemenii Anais și Ianis pe care, până de curând, i-a adus, în burtică, la seminariile lunare la care participă cam 100 de părinți. Îți imaginezi că acum nu o vei întâlni doar pe Ani, doamna de la celule, ci și pe mama Ani! Da, și ea are nopți nedormite, și ea știe despre emoțiile prin care treci, și ea se împarte între fulltime-parent-job și angajamentul pe care și-l ia față de părinții care apelează la ea. Nu știu cum face, dar și le potrivește ca un magician care are la dispoziție 48 de ore pe zi și un acumulator de energie băgat pe undeva.

Evident că Ani mi-a trimis un comunicat de presa sau ceva de genul la care nu pot să renunț, pentru că are informațiile acelea pe care eu nu pot să ți le transmit altfel:

Academia Părinților Lifeline este o campanie de educație și prevenție în sănătate, desfășurată la nivel național în România de către Lifeline, banca de celule stem.

Scopul proiectului este educațional și se adresează viitorilor părinți din România, interesați de sănătate, prevenție, medicina regenerativă, dar și de socializarea cu alți părinți și specialiști în medicină și terapii celulare.

Academia Părinților Lifeline vă invită la evenimente de excepție, cu frecvență lunară, dedicate educației prenatale: Cursuri GRATUITE de Puericultură în mai multe orașe din țară.

Medici pediatri/neonatologi/moașe/consultanți în alăptare vă oferă informații despre:

  1. sarcină și naștere;
  2. îngrijirea nou-născutului acasă;
  3. alăptare.

În plus, discutăm liber despre beneficiile recoltării de celule stem, o asigurare pentru viață.

Ce am pregătit:

  • Tombolă cu premii-surpriză din partea partenerilor Lifeline
  • Certificat de puericultură care îl ajută pe tătic să beneficieze de trei săptămâni de concediu în prima lună de viață a bebelușului
  • Încurajăm și apreciem prezența tăticilor la această întâlnire!

Participarea este GRATUITĂ, prin înscrierea prealabilă la telefon sau formularul de pe site.

INVITAȚI SPECIALI: urmăriți evenimentele noastre pentru a descoperi speaker-ii invitați de Lifeline, banca de celule stem, în fiecare oraș.

 

Uite și semnătura lui Ani, ca să îți fie ușor să iei legătura cu ea:

Ani Radu
Area Sales Manager Lifeline
Tel. 0720.072.784
Lifeline banca de celule stem
ROMANIAN BRANCH:
SC Lifeline Services SRL
Virtutii Business Center, 19D Virtutii Road,
Bucharest 060783, 6th District, Romania
Tel: + 40 21 222 16 50
Lifeline Cord Blood and Tissue Bank
T: +357 22817222
F: +357 22817230

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.