Made by Women II la Iași: 3 octombrie, Palatul Culturii

Sunt FANtastic de încântată când se petrec evenimente atât de energizante pe plaiurile noastre ieșene, cu femei frumoase, deștepte și modeste printre care mă număr și eu (ca și public, se înțelege).
Booon! Despre ce vorbeam?

Despre prima ediție Made By Women petrecută la Iași. 18 ianuarie 2019.

Cu Cristina Nichita, Antonela Sofronia, Raluca Diaconiuc și Ana Maria Ceornea.

Pe Ana Maria o știu de vreo câțiva anișori, de pe când făceam noi (de fapt cam 90% ea) cursurile pentru viitorii părinții de voiam să iluminăm femeile și bărbații că al lor cuplu și rolurile de soț, soție, iubit, prieten, amant și etcetera, nu sunt înghițite de rolul de părinte. Că se conviețuiește minunat, dar împreună. Că e atât de frumos și sănătos să-ți amintești mereu cât esti de grozav tu, ca femeie sau bărbat care ești, că viața nu se termină și nu începe odată cu copilul. Câte și mai câte!
Apoi pe Cristina Nichita o admir de un car de ani! Nu degeaba mi-a lucrat și universul la admirație de am fost găzduită cu atelierul chiar în cladirea Nichi de pe C. A. Rosetti 12, la etajul 1 timp de 3 luni! Ce zici de asta?
Pe Antonela și Raluca le știam de la televizor. Eram curioasă de o chestie: cât din ceea ce vedem pe sticlă rămâne și în omul pe care putem să-l atingem?  Sau ce anume din om se reflectă și pe sticlă (sau plasmă / led)? Cum e să stai de vorbă cu persoana pe care-o vezi la teveu?
Și acum, ca să întindem curiozitatea la noi cote, oare cum ar fi să le vedem pe Andreea Marin, Erica Moldovan și Codrina Apostol la o aruncătură de ochi?

Surprize, surprize! Că ele vin chiar în Iași, la a doua ediție Made by Women, de pe 3 octombrie.

Băi doamnă, băi domnișoară, băi domnule care îți vei încălzi singur cina sau vei sta cu copiii pe 3 octombrie, de la ora 6 seara până mai tîrziu (organizatorii spun de 21:00, dar… neeeah! măcar 22:00), ia intră tu pe link-ul de eveniment și alege-ți detaliile și picanteriile care-ți vor blinkui mintea și te vor face să-ți întorci agenda pe dos, doar-doar, vei veni neapărat!
Cum ar spune vechii egipteni, de fapt madam Nefertiti, puterea e nemărginită, și în noi. (dacă nu a spus chiar așa, să știi că e de la traducere).
Dacă la prima ediție am plecat radiantă de m-a ținut o săptămână, îți dai seama ce-o să fie acum? O nebunie!!
Andreea Marin e o tipesă ce n-ai văzut! Hai că îți mai amintești de Surprize, Țiriac, Bănică, TVR, ceva cu dansul, poze din grădina personală și chiar și o surpriză veselă la IUmor. Dincolo de toate astea, este o apariție râvnită și apreciată, care impune respect și culege admirație. De-abia aștept să o văd de-aproape!
Pe Erica Moldovan lumea o știe de la Ateneu și din Lara. Am marea șansă de a face și cursuri de actorie cu ea, chiar acum, în perioada asta. E frumoasă, genială, vie, radiantă, râvnită de bărbați, admirată de femei. Cu ea mi-am amintit cât e de important să vezi, efectiv să-ți VEZI partenerului, cum  să-l valorizezi. M-am jucat, am intrat în pielea mea, în multele mele piei, le-am explorat, le-am simțit, le-am schimbat. O experiență genială, v-o recomand! Și dacă nu apucați s-o accesați, sigur pe 3 octombrie veți avea ocazia să trăiți ceva incredibil!
Despre Codrina Apostol însă știu o bârfă de pot da ceață și celor mai dihai tabloide: știu detalii din dormitor! Da, știu! Să vă zic? Codrina doarme cu… sau a dormit, că nu mai știu… Codrina a dormit cu… cu o pernă de gravide Cornuleț de la mineeee! Mda! Și cică a dormit bine! S-o întrebați și pe ea, zice-ți-i că știți de la mine. Pe cât e de moale perna, pe atât e Codrina de puternică și feminină totodată. Aș spune că are combinația aia fatală de ne place nouă s-o luăm ca etalon și să ne mândrim că-i de-a noastră!
Și ca să închid cercul, fără promisiuni dar cu ațâțare dibace de curiozitate, eu zic s-o faci și pe asta: click pe link, ia bilet repejor, notează în agendă, bagă-ți nasul în garderobă și ne vedem acolo!
Te sărut pe portofel (cum ar zice evreii) și te îmbrățișez virtual, cu promisiune de transformare în realitate, pe 3 Octombrie!
La Palatul Culturii!

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.