Pernele și uleiurile esențiale. ZENN de la earome.ro (1)

Aveam unul dintre copii mici, cam în jur de doi ani când toate virozele respiratorii parcă treceau pe la mine! Și când un copil mic nu-ți doarme noaptea pentru că nu poate respira, te ia cu vertij.

După ce-am citit eu prospectele picaturilor de desfundat nasul prescrise sau găsite prin farmacii, am descoperit că unul dintre puținele ingrediente naturale era eucaliptul și încă ceva. Restul creeau dependență sau aveau și alte efecte. Atunci am făcut eu cunoștință prima dată cu uleiurile esențiale care au fost magice! Și nici nu mai alergam copilul ca să-i pun picături usturătoare în năsucul și așa chinuit și inflamat. Nici nu mai știu ce-am folosit, dar a mers.

Partea doua a poveștii, care aproape că nici nu mai contează, era că nu aveam buget pentru un aparat din ăla cu aburi și puneam picăturile de ulei pe protecția pătuțului, pe o batistă, pe o pernă – chestie care s-a lăsat cu pete. Știi cum sunt mamele: copilul și mediul acestuia să fie cât de cât impecabile!

Și atunci pac, s-a aprins și beculețul cu soluția la problemă: perne cu un loc special destinat picăturilor de uleiuri. Adică o bulină cu un material flaușat, care sa absoarbă și să permită volatilizarea uleiului treptat. Impermeabil pe verso. Adică uleiul se volatilizează din pufoșenie, nu intră în pernă și nu pătează pentru că are locul lui special. Și astfel găsim leac, împreună cu uleiul, la probleme legate de respirație, insomnii, și alte stări de zen în care vrem să ne băgăm cu mintea și trupul.

Vei spune că un ulei bun bun nu pătează / se pune pe piele / chiar se bea. Mai rar dai cu ulei prin casă, nui așa?

Dar așa-i că difuzoarele tocmai asta fac? Împrăștie cu mirosul în atmosferă? Într-un mod foarte eficient, de altfel.

La un moment dat, am pus două picături de ulei de lămâie pe perna asta și am lăsat-o pe canapea. Cine se așeza acolo sesiza un miros plăcut. Știi cum e: când te așezi undeva și-ți vine un miros fain, nu știi de unde, și-ți vine să mai stai. Cam așa 🙂

Pe Larisa de la earome.ro o știu de la mamprenoare, ea fiind managerul comunității din Târgu-Mureș.

A fost prima căreia i s-a făcut un click în minte când i-am spus despre ideea mea astfel încât acum găsești pernele astea și la ea pe site. Pot fi o soluție tare bună atunci când îți trec prin cap idei ca cele de mai sus sau când vrei să faci un cadou.

E clar, poți găsi și la mine în magazin pernele astea. Dar dacă tot cumperi uleiuri de undeva, așa-i că-i mai comod să le iei pe toate din același loc? So: aici ai link spre site-ul Larisei, earome.ro , și aici ai link spre raftul cu perne din magazinul ei.

Shopping relaxant, cu Zenn și perne Joli Bebe!

 

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.