Potentialul copilului tau – astrologie, astrograma si harta astrala a copilului

Descopera potentialul copilului tau – ceva mai mult decat un simplu horoscop!

Copiii, daruri divine, vin sa dea culoare vietii noastre prin prezenta lor zglobie. Observandu-le primii pasi prin viata, de multe ori ne dam seama ca au trasaturi de comportament diferite de liniile mostenite genetic sau de cele dobandite din mediul ce ii inconjoara. Astfel incat ne intrebam deseori cum ii putem intelege pe cei mici ca apoi sa ii ajutam sa isi gaseasca potentialul si sa il fructifice? In acest punct intervine astrologia, caci prin ea se pot descifra misterele codate in astrograma natala, se pot afla mesaje despre potentialul copilului tau.

baby astrologyAstrograma natala reprezinta harta cerului in momentul nasterii copilului tau. Pentru o analiza complexa a astrogramei natale, se interpreteaza Ascendentul in semn, pozitia planetelor (Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto) in semne si casa si aspectele pe care acestea le fac. Deja am intrat in prea multe detalii, asa ca te invit, drag parinte, sa cauti informatii pentru a descoperi din timp potentialul pe care il are copilul tau, astfel incat sa poti lua alegeri intelepte pentru a-i construi o fundatie solida, pentru a-l ajuta sa isi exploreze si sa isi dezvolte personalitatea.

Astrograma este o harta ce reuneste informatii cheie despre calatoria celor mici prin viata, ajutandu-ne pe noi, ghizii lor prin viata, sa le construim un itinerariu in rezonanta cu sufletul lor. Interpretata intelept, astrograma natala, poate oferi informatii care va vor ajuta in procesul de dezvoltare a celui mic!

Daca tot ti-am starnit interesul, am si o rezolvare pentru intrebarile tale. Ei, nu chiar eu, dar Raluca Chilianu, astrolog si mama de fetita in acelasi timp, de va putea sa raspunda tuturor provocarilor de natura astrologica.

Pe Raluca, dar si pe partenera ei, Monica, le gasesti pe www.astrum.ro.

Cum si in ce forma iti pot raspunde Raluca si Monica intrebarilor si curiozitatilor tale:

  • Iti pot face un rezumat al astrogramei copilului tau (informatiile esentiale, structurate intr-un “tablou astrologic” dedicat copilului tau)
  • un papirus dedicat copilului tau care cuprinde informatiile primare ce tin de harta lui astrala.
  • sau chiar o astrograma completa care este extrem de complexa si poate avea si pana la 40 de pagini.
  • consultanta astrologica pentru orice aspect al viatii tale te intereseaza in acest moment (sanatate, cariera, compatibilitate in cuplu, etc.
  • discounturi sau oferte speciale pentru workshop-urile pe care le organizeaza.

Astrum.ro:

  • Raluca Ioana Chilianu – Astrolog și formator
  • Monica Simona Calfa – Astrolog și psiholog

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.