Povestea Dinozaurului Zaur

Zaur este fratele mai mic a lui Dino. DinoZaur – te-ai prins, da?

Roxana este nașă-sa! Că și aici a fost dragoste la prima vedere. Ca în poveștile cu zâne și Zăurei mici!

Cum e tradiția la zâne și dinozauri, trebuie să se facă botezul. Botez cu alai și tradiții dinozauricești, nu oricum! Cu pregătiri și ritualuri care mai de care!

– Alo, am nimerit la Meșterii de straie pentru botez de dinozauri?

– Desigur! Aaaa, tu ești, zâna Roxana? Aveam numărul salvat în telefon. Ia zii, azi de cine te-ai mai îndrăgostit?

Nașa-zâna-Roxana o ia cu povestea pe scurt, cum că Zaur e mititel, cu verde și galben. Are nevoie de o păturică pentru botez. Specială!!! Și o crijmă. Și ce mai trebuie. Plus un baby nest special pentru dinozauri, după băița de a doua zi. Mai trebuie ceva? Buuun! A, și botezul e peste câteva zile….

Nu-i timp de pierdut! Se cer poza copilului, poze cu hainele deja pregătite și detalii despre tematică. Și se închide politicos discuția, se suflică mânecile și hai la treabă! Stabilim culori, dimensiuni, texturi, forme, termene.

Meștera Mihaela, care este o mare căutătoare și cercetătoare, vine cu ideea unui dinoZaur pernos, lung și prietenos, pentru când o fi cel mic de protejat, și fratele mai mare de jucat.

Ia uite ce-a ieșit pornind de la nevoia unei păturele, o poză de copil, o nașă care are încredere că ne descurcăm și meșteri pricepuți!

 

Ca să avem și o concluzie: dacă ești naș sau părinte și ideile nu-ți dau pace noaptea – când vine vorba despre botez sau alt eveniment, scrie-ne sau sună-ne! De haine nu ne ocupăm, dar de pregătit un trusou (care nu include haine) mai atipic, da! Și dacă ne mai dai și libertatea de a te surprinde (și un buget ar fi perfect), vei fi memorabil și inimitabil!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.