Revista Joli Bebe – primul numar!

Te invit sa o rasfoiesti:

In sfarstit, a aparut primul numar!

Joli Bebe este o revista realizata de catre o gasca de parinti antreprenori pentru parintii care cauta cele mai bune si sanatoase alternative de crestere a copilului. Iata o scurta trecere in revista a partenerilor Joli Bebe:

SARCINA: www.pernegravide.ro cu pernele pentru sarcina, alaptare si bebelus si Arra Natural cu creme si alte cosmetice naturale pentru toata familia.

ALAPTAREA: Clinica de Alaptare Bucuresti, prima clinica de alaptare din tara si sfaturi despre alimentatia mamei de la Specialist in Nutritie, Dr. Valy Ilies.

NUTRITIE: Dieta propusa de Trattoria si Cereale Copii

PENTRU MAMI: sfaturi de la Dr. A. Ceobanu, Medic Obstetrica Ginecologie, despre pernele pentru hemoroizi si epiziotomie si idei pentru o mini-afacere de la Elena.

CAMERA COPILULUI: Lemnartis – idei pentru decorarea camerei copilului si Mesterel, cu mobilier din lemn natural

DRAGALIM SI INGRIJIM: Scutece textile, Fares, ConfortMerino cu pilote, saltele si perne din lana,  Dental Boutique cu produse sanatoase pentru igiena orala a copiilor

PURTAREA COPILULUI: Ilinca isi prezinta sistemele de purtare pe wrapsling.ro iar Venicci te ajuta sa-ti alegi un carucior.

VESTIMENTATIE: Danina Line cu hainutele pentru copii de toate varstele si Maison ChouChou, cu mantouri de inspiratie frantuzeasca pentru mamici.

PLAY & LEARN: Tara Minunilor si Learn with Music

CAMERA SUFLETULUI: Astrologi Raluca Chilianu si Monica Calfa si Psiholog Dana Galupa

VOUCHERE

 

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. 21/08/2019

    […] Evident, toată lumea a zis că jobul trebuie să fie stabil, nu… aiurea! – am scos o revistă în care am adunat câteva mămici antreprenoare și firme – cu scopul de a ne ajuta reciproc. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.