Stupid commercial :( m-am dezbracat!

Cu stima!

Multumesc pentru raspunsul tau si pentru ca ti-ai rupt din timp de 2 ori!

Acesta a fost un experiment de implicare si perceptie sociala fata de un mesaj – in acest caz, surprinzator si scandalos. Din pacate multi au luat-o personal si s-au suparat. Imi pare rau. Aceasta postare a aprarut in 3 grupuri pe care le-am considerat safe & smart pentru asa ceva, toate cu antreprenori. Din Grupul Antreprenorilor din Romania, postarea a fost stearsa.

Cum ar veni, azi mi-am sacrificat nebunul de pe tabla de sah! In fata tuturor celorlalte piese, de la regi, la pioni. Cu buna stiinta, desigur.

Da, azi am folosit cuvantele hoasca, batrana, urata. Mi-am expus acest text cu produsele si brandul meu, sub identitatea mea aka brandul personal. Alegerile mele. Ca si alegerea a sute de oameni sa isi afirme parerea, sa o considere un afront personal, să se amuze, sa nu se ia in serios, sa se simta ofensati, sa reactioneze.

Si:

 • implicarea vis-a-vis de mesajele cu orientare negativa este de zeci si chiar sute de ori mai mare decat la cele cu orientare pozitiva (cum ar fi reclamele). Subscriu!
 • cca 20% din persoane au considerat ca mesajul li se adreseaza personal si s-au simtit ofensati. Si au arata cu degetul spre autorul vinovat. Rusinica, autorule!
 • pest 50% din persoane au fost deranjati de lipsa rimei. De iesirea din ritm, obisnuit, comun.
 • 90% din persoanele care au comentat nu au gasit nimic bun in acea postare. Hoasca batrana si urata a castigat toate voturile and nothing else matters!

Si:

 • © 2019 Fotograf Irina Mocanu

  sa stiti ca, orice mi-ati spune si mai ales cum mi-oți spune-o, nu o iau personal. Nu mai iau chiar totul in serios :)))

 • da, recunosc, mesajul sucks! Am folosit cuvinte urate. Am facut ce era mai rau si cred ca as mai avea inca potential. Ei da, recunosc. Nu am nici o scuza, ca a fost premeditat. Insa nu te-a vizat pe tine – retine asat, te rog.
 • asa-i ca daca puneam o poza cu pernele alea si primele 3 versuri aveam cel mult 5 lik-uri si doua commenturi de la cine s-ar fi simtit dator cumva?
 • acum, ca v-am aratat ca nu-s o zana buna, ca pot fi si naspa, ca pot face glume de kkt, ca ma expun asa cum probabil tu nu ai face-o niciodata, sigur ai sa ma tii minte. Site-ul meu este joli-bebe.ro – intra ca sa vezi ca fac treaba buna, chiar daca uneori injurand printre dinti. 1,5 k clienti pot confirma asta 🙂

Ma mai iubesti acum?

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

 1. Claudia Sandu spune:

  Ești făină, dragă Iuliana. Te îmbrățișez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.