Uite cine cu cine vorbește! Rodica, Simona și Ana (episodul 1)

Bună ziua, sunt Rodica de la Joli Bebe! sau Bună ziua, sunt Simona, ați plasat o comandă pe site-ul pernegravide.ro. Aveți un minut?

Ele sunt fetele (de fapt doamnele, că au și copii mari de-acum; dar ne place să ne alintăm!) cu care stai tu de vorbă atunci când ne suni sau ne contactezi pe FB. Sau te sună ele când plasezi o comandă.

Scriu despre Simona și Rodica pentru că relația ta cu noi, ca și companie (sună bombastic și magnific), constă în legătura dintre tine și vocile lor. Îmi doresc ca vocile să aibă acum și chip. Ba mai mult decât atât, vocile au o personalitate bogată, au sentimente colorate și simt bucurie, entuziasm sau frustrare uneori, în legătură cu tine.

Știai, de exemplu că Rodica este mama uni băiat de 8 ani? Că, până să ne cunoaștem, a lucrat într-o bancă, dar a avut și o afacere?

Și pun pariu că nu bănui că Rodica brodează de mână! Și face pampoane 🙂

 

Este o fire veselă, jucăușă, mereu cu o zicere potrivită la ea și, ceea ce mi s-a părut fantastic – zâmbește când vorbește cu tine la telefon! Asta când nu se panichează. Și se panichează atunci când nu are soluția care îți trebuie ție, fix atunci când vorbește cu tine. Între timp a descoperit că te poate pune puțin pe modul așteptare (fără supărare) până ne consultăm. Îi revine zâmbetul și te sună.

Știi ce mi se pare absolut grozav la Rodica?

Niciodată, dar NICIODATĂ nu te abandonează. Caută soluții pentru tine până în pânzele albe! E în stare să plece până la Vaslui pe jos dacă știe că acolo va găsi rezolvarea la ce o frământă.

Despre Simona acum: Simona are doi flăcăi de 8 și 12 ani și o grămadă de vise!

Nu a avut un drum prea lin până acum. S-au perindat ceva pierderi de persoane dragi și relații în viața ei, ceea ce pentru ea au reprezentat tot atâtea motive pentru a se reinventa. Ultima dată Simona s-a jucat pe bune în propriul ei spațiu de joacă la care nu ar fi renunțat dacă n-ar fi fost o conjunctură care s-o forțeze să facă acest lucru.

Știai că Simona pictează, modelează, inventează și este o artistă?

Tabloul din spatele broderiei Rodicăi este pictat de către Simona.

La fel și sacoșele de mai jos. Și unicornii – tot ea îi decorează!

 

Despre Simona îmi place că este o artistă cu intuiție dar și cu mult simț practic! Ca mai toți artiștii, simte să aibă o viziune de ansamblu – se aplică și în situațiile în care comanda ta este una mai complexă. Nu ezită în a veni cu idei care n-au mai fost până acum experimentate și care se dovedesc a fi chiar ceea ce îți trebuie ție!

Despre Ana nu am povestit de la început pentru că, deocamdată, ea nu va răspunde la telefon sau la mesaje.

Pentru că a devenit mămică de curând!

Dar despre Ana am atâtea de povestit! Cu Ana mă știu de mulți ani. De când căutam o persoană de încredere cu care să-mi las primul ficior cât timp eram plecată la servici. Ana a fost cea cu care Ștefan și-a sărbătorit ziua de naștere de 2 ani. Ea i-a făcut tortul (face niște dulciuri grozave!!!). Cu Ana colaborez de la început și pot să spun că este una dintre cele mai de încredere și loiale persoane din câte știu.

Prima dată te va frapa la ea faptul că vine cu un motor puternic, cu geacă și cască de motociclist. O îndrăzneală care ar lăsa cu gura căscată multe persoanele care îi aud vocea calmă și jucăușă la telefon!

La Ana apreciez hotărârea și fermitatea care se îmbină armonios cu feminitatea și empatia. De asta Ana și-a adunat o gașcă de clienți care o sună mereu doar pentru a o întreba ce mai face și pentru acel ceva care se transmite și prin telefon. Acel ceva care te face iubibil.

Mulțumesc dragele mele, suntem acum și aici pentru că formăm o echipă!

 

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.