WAHM – de la hobby la afacere

Bine punctat!

Noi, mamele care ne trezim acasă, crescând cât e ziua de mare un pui mai drag decât ochii din cap care ne trage de păr, sfârcuri, zi și noapte…. noi, care ne obișnuiserăm să mergem zilnic la job aranjate și dichisite, mirosind total diferit față de cum miroase laptele pe tricou… noi, care cu o moacă obosită ne amintim de ieșirile în club cu gașca…

Uite, tot noi, acum, ne-am trezit cu viața întoarsă cu multe grade într-o direcție nouă, cu temeri și obsesii de care probabil vom râde peste ceva timp, noi ne gândim să nu ne mai întoarcem la servici. Ne descoperim pasiunile uitate prin colțurile sufletului, gâdilite cu degețele mici cu unghiile tăiate strâmb 🙂

Uite cam așa sunt mamele WAHM! Așa și mult mai mult decât atât!

Recunosc, am fost în stadiul de WAHM vreo 5 ani. Acum sunt antreprenor. Nu mai muncesc de acasă, m-am mutat la biroul propriu și personal de unde scriu și articolul ăsta. Dar am trecut pe aici, am fost la toate întâlnirile și m-am bcurat de comunitatea asta de femei curajoase cu povești unice!

Aici este o poza de la primul meu atelier, cand am chemat oameni la pictat pereți. Parcă au trecut secole de atunci!

Așa arată zborul meu spre independență și pasul următor după WAHM.

 

Și acum, despre evenimentul WAHM Iași pe care mi-am propus să-l promovez

Echipa WAHM Iași organizează pentru grupul local conferința „WAHM de la hobby la business” în data de 27 ianuarie 2019, în intervalul 10:00 – 15:00 la Camera de Comerț și Industrie Iași (Copou).

    • detaliile evenimenului e găsești în link-ul de mai sus.

“Wahm, de la hobby la business” este o conferință unde mamele antreprenor din cadrul ONGului vor susține prezentări menite sa ajute și alte mămici sa facă primii pași timizi spre calea antreprenoriatului

Inscrieri la adresa de email iasi@wahm.ro

Bilete: Disponibile 80
Pret bilete​50 lei
1+1 – O mama WAHM Iasi + 1 mama care nu e in cadrul WAHM, dar pe care o inviti alaturi de noi, 75 lei ambele bilete

Speakeri
1. Cristina Daniliuc – Consilier juridic cu o vechime de peste 15 ani în dreptul comercial și dreptul muncii, antreprenor și mamica. Ne va vorbi despre Procedura înființare PFA… SRL.. ONG.
2. Polina Celac – Mama, contabil, antreprenor. Detine un birou de consultanta pentru afaceri, 24cont, cu un portofoliu de peste 100 de planuri de afaceri intrate la finantare. Ne va vorbi despre Contabilitatea afacerilor.
3. Alina Cerasela Chelebet – Jurist pe dreptul proprietatii intelectuale de peste 10 ani. Ne va vorbi despre Inregistrarea marcilor.
4. Laura Gradinaru – Economist, aproape 9 ani in multinaționala domeniu bancar, proaspăt antreprenor. Producător de paste fainoase și taitei de casa, 36 de ani încă, doi copii și un hobby transformat in afacere locală. Ne va vorbi despre pasul de la angajat la WAHM și ne va povesti câteva detalii despre call-ul pe care l-a câștigat în WAHM Iasi si cum a ajutat-o.
5. Diana Strugari -Mama, sotie, antreprenor. Mamica de baiat de 4ani si jumatate, coordonator in cadrul WAHM Iasi. Ne va vorbi despre pasul de la mama la mama antreprenor.
6. Madalina Ivona Popa – Mama de băiat, 36 de ani și, din 2012 lucreaza în online. A început cu webdesign, site-uri simple de prezentare, apoi servicii de marketing și e-commerce, iar în prezent deja cocheteaza cu automatizările și integrarea inteligentei artificiale acolo unde e posibil în fluxul online al unui business. Ne va vorbi despre Identitatea digitala.
7. Sorin Gheorgiu – Director al camerei de comerț Iași. Ne va vorbi despre Importanta inscrierii ca membru in camera de comert.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.