Z Kids- grădi nouă cu parcare, curte, capăt CUG, Iași. După modelul danez!

Ei, ți-ai ca dat seama despre ce-i vorba: s-a deschis o grădiniță nouă după capăt CUG. Adică mai ușor pentru tine dacă stai în Miroslava, Valea Adâncă, Ciurea, Nicolina.

Acesta este un detaliul care ține de proximintate.

Am extras de pe blogul Andreei Marc mai multe informații despre Anca și Raluca, cele două curajoase care au făcut ca proiectul să existe. Pur și simplu pentru că Andreea le știe mai de-aproape și are felul ei frumos de a le spune, recomand citirea articolului ei în întregime.

Raluca a fost plecată în Danemarca în ultimii 4 ani, unde a studiat, a făcut extrem de multă practică și a preluat tot ce se putea mai bun, ca să implementeze aici. Anca e proaspătă mamă de Matei (născut fix de Hangariada, anul ăsta) și deține Centrul de Nutriție și Sport Dietis Gym. Împreună și-au pus pe hârtie, cu foarte mult suflet, un vis măreț, acela de a crea la Iași un centru educațional modern, cu grădiniță, after-school și sală de petreceri, care să pună accentul pe ceea ce contează cu adevărat pentru educația și fericirea copiilor. Proiectul lor a câștigat locul 4 dintre cele 60 idei de afaceri, așa că au primit o finanțare de 40.000 euro, care să le permită să creeze spațiul dorit atât de ele, cât și de foarte mulți părinți ieșeni.

(continuarea pe andreeamarc.ro)

Am să mai adaug încă un detaliu: lenjeriile de pătuț sunt realizate la atelierul Meșterilor de perne de la Joli Bebe! Pam pam!

Îți arăt ce poze am făcut la petrecerea de deschidere și îți las și un link pentru a afla toate detaliile:

De asemenea, ai putea dori...

2 răspunsuri

  1. Ciobanu Mihaela spune:

    Caut şi eu un loc de muncă ca ajutor în bucătărie,sau curățiene în crădiniță sau un ajutor în grădiniță sunt din zonă şi mar înteresa

    • Iuliana spune:

      Draga Mihaela, cel mai potrivit ar fi sa suni direct la gradinita. Datele de contact le gasesti la ei pe site sau pe pagina de FB. Succes si sper sa gasesti cat mai repede1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.